VIKTMINSKNING/WT

VIKTMINSKNING

KICKSTARTA MED WEIGHT TRAINER!

VI GER DIG VERKTYGEN DU BEHÖVER FÖR ATT NÅ DITT MÅL, VÅRA LEDORD ÄR


TÄNK 

Handlade det bara om kunskap så skulle alla vara i god form och ingen skulle röka eller snusa. 
Därför jobbar vi mycket med den mentala biten för att skapa nya goda vanor.


NJUT

Att njuta av sina framgångar, hur små de än må vara, är bra för din självkänsla vilket i sig ökar kraften i dig att nå ditt mål. Att njuta av träning och att ta sig an utmaningar ökar glädjen och lusten att vilja träna mera.

 

ÄT

Vi hjälper dig att förändra och förbättra din kost på ett enkelt sätt som fungerar i din vardag. Du har tre vägar att välja för att nå din målvikt. Din Coach hjälper dig att välja den vägen som passar dig bäst.


TRÄNA

Du behöver inte ha någon kunskap om träning och hur man ska göra, utan det är din PT’s jobb att sätta ihop en träningsplan som fungerar för dig. Det du ska bidra med är att träningen blir av.


Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Vi har två upplägg. Ett lite kortare på 1 månad och ett längre på 3 månader.


Dina 3 månader med Weight Trainer innehåller

 4 Individuella träffar med din Coach

 8 Coachträffar i grupp med fokus på resultat och framgång

24 Träningstillfällen i smallgroup

12 FUSION Team Training

Individuell kostplan med app för kostregistrering

InBody scanning

Fri tillgång till gymmet

Tillgång till en digital portal och en kokbok online.


Din månad med Weight Trainer innehåller

2 Individuella träffar med din Coach

3 Coachträffar i grupp med fokus på kost och framgång

8 Träningstillfällen i smallgroup

4 FUSION Team Training

Individuell kostplan med app för kostregistrering

InBody scanning

Fri tillgång till gymmet

InBody scanning

Tillgång till en digital portal och en kokbok online.


På denna länk hittar du mer information om programmet WEIGHT TRAINER


Vad säger tidigare deltagare om Weight Trainer:


"Weight trainer har gett mig rutiner, motivation och förståelse för förhållandet mat och träning. Dom flesta vet ju hur man bör träna och äta men kan ibland vara svårt att få in i sin vardag och rutin.
Roliga, jobbiga men sååå värda månader och investerade pengar 🤘" /Sarah"Weight Trainer programmet har fått mig att få rutin på träning, bättre ordning på kosten och fått mig att tänka annorlunda.
För mig är upplägget med PT pass väldigt bra och gruppträffarna är givande och inspirerande. Man får väldigt mycket inspiration på övningar man kan göra hemma eller ute.
Efter Weight Trainer programmet så har jag fått rutin på träningen, mer ordning och struktur på kosten och även ett bra sätt att hantera motgångar hjärnspöken.
Självförtroendet har blivit bättre och viljan att fortsätta mot mina del- och långsiktiga målbilder har blivit mycket starkare." /Martin"Weight trainer gav mig en bra kickstart med bättre matvanor och regelbunden träning.

Jag lyckades gå ner flera kilo och känner mig sundare och gladare.

Nu fortsätter jag resan med gott stöd från Empower Wellness-teamet.

En riktigt trevlig bonus är de härliga människor, som var med i min grupp och som jag nu träffar på gymmet." /Helena"Weight Trainer kom in i mitt liv just när jag kom till en punkt där jag insåg att jag behövde ta tag i min hälsa.

I mitt fall gällde det inte endast att gå ner i vikt, utan jag behövde delen med kost och att vara hälsosam och sund generellt också.

Tillsammans med en grupp hade vi en mycket duktig PT där vi hade pt klasser samt träffar då vi gick igenom viktiga delar som träning, kost och den mentala biten som alla är en viktig del av en sund livsstil.

Tack vara programmet har jag fått så mycket inspiration och motivation att jag nu har fortsatt min resa med att vara hälsosam och att träningen har blivit rolig och en del av min rutin och vardag." /Billie

Är du intresserad av en individuellt anpassad lösning?

Vill du göra din resa på egen hand med en coach och/eller en PT vid din sida? Kontakta oss så skräddarsyr vi ett program efter dina behov. Vi är experter på träning och viktminslning och har jobbat med livsstilsförändring i 17 år. Boka en konsultation idag genom att anmäla ditt intresse eller ringa 031-27 72 72.