Fitness

FITNESS

 

Nå din bästa form!


Träna enskilt eller i grupp med våra erfarna Personliga Tränare.

Vi ser till att du når resultat vare sig det handlar om specifika mål eller att komma tillbaka efter rehabilitering.

Hos oss kan du träna i grupp i vårt unika koncept Fusion Team Training, yoga, i vår cirkelträning eller bland vår standardutrustning av fria vikter och konditionsmaskiner. 


Våra gruppträningsklasser

Fusion Team Training

Fusion Team Training är en 30 minuter smallgroup klass där du får en unik kombination av kondition och styrketräning. Vi utnyttjar motstånd, hastighet och funktionella rörelser från vardagen. Du bygger muskelmassa och bränner kalorier i en liten grupp med hög energi och motiverande peppning från en av våra erfarna coacher. Du väljer enkelt din egen takt och intensitet vilket gör att denna klass passar alla träningsnivåer.


PT Smallgroup/Open Weight Trainer

PT Smallgroup och Open Weight Trainer är högintensiva träningspass där vi tränar med olika redskap såsom TRX, kettlebell, slamball, hantlar och egen kroppsvikt. Du tränar med en PT i en grupp om max 7 personer.


Outdoor

Outdoor är en effektiv utomhusklass där vi tränar kondition och styrka med få redsakap ute i friska luften. Klassen hålls precis utanför Empower Wellness.


Yinyoga

Yinyoga är en långsam och terapeutisk yogaform där vi fokuserar på bindväv, ligament och leder. Vi håller samma position mellan 2-5 minuter. Vi använder olika typer av hjälpmedel för att kunna slappna av så mycket som möjligt i den delen av kroppen vi jobbar med.


Global Yoga 

Global Yoga är en fysisk yogaform anpassad efter 2000-talets människa där tekniker från öst och väst blandas för att stärka dig fysiskt, mentalt och emotionellt. Fysiska utmaningar blandas med mentala intentioner.